Grok Photography

Priser

Här är några exempelpriser. Kom ihåg att allting är förhandlingsbart och att paketpriserna ger bättre valuta för pengarna. Alla priser är beräknade på tiden för själva fotograferandet men även redigering av foton. Kom ihåg att för varje timme av fotografering är det beräknat även en timme arbete för redigering.

Lilla bröllopspaketet

En halvdag av bröllopsfoto. Porträtt innan ceremonin och fotografering av ceremonin på valfri plats. Totalt omkring 50-75 färdiga foton. Detta inkluderar även planering och samtal i god tid innan evenemanget. Utskrifter i valfria storlekar kan köpas till för extra kostnad per utskrift.

10.000 kronor inkl moms.

Stora bröllopspaketet

En heldag av bröllopsfoto. Fotografering av makeup och förberedelser, first-look foto och porträtt, porträtt innan ceremonin på valfri plats, fotografering av ceremonin, foto av middag/bjudning med allt som hör därtill samt eventuellt mingelfoto. Detta inkluderar även planering och samtal i god tid innan evenemanget. Totalt ca 250+ bilder att leverera. Utskrifter i valfria storlekar kan köpas till för extra kostnad per utskrift.

30.000 kronor inkl moms.

Gravidfoto

En halvdag av gravidfoto. Valfritt inomhus eller utomhus. Inkluderar planering och eventuell rekognoscering av platser. Makeup-artist kan ordnas för extra kostnad. Ca 25-50 bilder färdig leverans.

5000 kronor inklusive moms.

Porträttfoto

En timme av porträtt av valfri sort. Ansikte, helkropp. Vad du vill. Kontakta mig för mer specifika önskemål.

2000 kronor inklusive moms.

Företagsfoto

Behöver du fotografera ledningsgruppen? Dina anställda? Bilder för website, kataloger, etc? Kontakta mig för offert!

Utskrifter och tryck

Till alla typer av fotografering levereras färdigredigerade digitala bilder i full-upplösning. Vill man ha utskrivna kopior på högkvalitativt papper kan detta ordnas till extra kostnad per utskrift.

Övrigt

Om du har övriga behov av foto, kontakta mig för offert. Alla möjligheter finns och jag har erfarenhet av att fota allting från landskap, människor och arkitektur. Behöver du foton av din nattklubb, din hund, din lägenhet inför försäljning, din gamla moped, din veteranbil, ditt evenemang eller din förlovning?

Kontakta mig så ger jag ett kostnadsförslag!

© 2024 Grok Photography

Theme by Anders Norén